top of page
f0a9a629-814c-4eb8-b660-e71d403dd061.jpg

Ahava

Gelaatsbehandelingen

AHAVA Cosmetica, schoonheid en rijkdom uit de Dode Zee.
Het mysterieuze, levenskrachtige water van de Dode Zee is een vernieuwende kracht van de natuur, de essentie van vitaliteit, gezondheid en schoonheid. Het Dode Zee water bevat met haar 32% aan mineralen, de hoogste mineralenconcentratie ter wereld.

De streek zelf is gehuld in mystiek en zit vol contrasten. In tegenstelling tot haar naam bruist de Dode Zee van leven. Gelegen op het laagste punt van de aarde – 410 meter onder de zeespiegel biedt ze huidverzorging van het hoogste niveau. Het klimaat en het woestijnzand maken de streek kurkdroog, maar toch produceert de Dode Zee een overvloed aan vocht vasthoudende mineralen.

De kracht achter ons volledige AHAVA Skin Care productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt. AHAVA Cosmetica skin care, body en hair brengt met Sea of Spa de natuur bij jou thuis met een zeer uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten voor hem en haar!

 

ELEMENTAL BEAUTY FROM THE DEAD SEA


Wetenschap en natuur in perfecte harmonie. Al tientallen jaren voeren wetenschappers onderzoek uit, in onze laboratoria aan de oevers van de Dode Zee, naar de voedende eigenschappen van mineralen uit de Dode Zee. Dit wonderlijke gebied staat bekend om de unieke heilzame werking voor de huid door de hoge concentratie aan mineralen in het water. Alle AHAVA producten bevatten het gepatenteerde OsmoterTM concentraat dat bestaat uit een perfect gebalanceerde mix van diverse mineralen uit de Dode Zee. Dit natuurlijke mineralencomplex stimuleert de essentiële huidfuncties waardoor de vitaliteit van de huid hersteld wordt en de natuurlijke capaciteit om vocht te binden vergroot wordt voor een prachtige uitstraling van de huid.

BIJZONDER HUIDVRIENDELIJKE FORMULE
Alle AHAVA producten zijn:

  • Vrij van parabenen

  • Vrij van synthetische geurstoffen

  • Vrij van sulfaten

  • Vrij van minerale oliën

  • Vrij van GMO’s

  • Vrij van SLS en SLES

  • Getest op allergieën

  • Geschikt voor de gevoelige huid

  • Vrij van dierproeven

 

AHAVA producten worden geproduceerd van ruwe materialen met Ecocert. Ecocert is een onafhankelijke Europese organisatie die producten certifi ceert die voldoen aan de hoge ecologische eisen binnen de Europese regelgeving. Ook Dead Sea Water, Dead Sea Mud en Dead Sea Salt zijn Ecocert gecertificeerd.

Waarom kiezen voor pRetinol?
 
Retinol klinkt je waarschijnlijk bekend in de oren, het is immers een populair anti-aging ingrediënt waarvan bekend is dat het echt invloed heeft op de veroudering van de huid: het verhoogt de celvernieuwing, stimuleert de collageenproductie en vervaagt hyperpigmentatie.
 
Maar... Retinol heeft jammer genoeg ook negatieve bijwerkingen, zoals overgevoeligheid voor de zon, irritaties, schilfering en het mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap.
Daarom is pRetinol dé oplossing! Het biedt dezelfde voordelen als Retinol, maar dan zonder de nadelen ervan. 

Gelaatsverzorging: Welkom
bottom of page