LR0_1485-2.jpg

Gelaatsverzorging

Tarieven

VROUWEN

Ahava Rehydratation - Uitgebreide gelaatsverzorging (60 min): € 62

Een uitgebreide en verwennende behandeling, inclusief een diepe reiniging van de poriën.
Een oppepper, in fel contrast met de dagelijkse stress die ervoor zorgt dat de huid haar levensnoodzakelijke vocht verliest.
Egaliseert het huidoppervlak, verzacht, doet fijne lijntjes verdwijnen en onthult een stralende huid.
Een ontspannende gelaats-en decolletémassage vervolledigt de verjongingskuur.
Permanente, maandelijkse onderhoudsbehandeling voor de droge huid.
 
Geschikt vanaf een leeftijd 20+, voor alle huidtypes/gedehydrateerde huid.
Een aanrader wanneer het buiten koud of droog is ( ideaal tijdens de winter).

 

Ahava Uplift Skin - Liftende en verstevigende verzorging (60 min): € 80

Een liftende en verstevigende verzorging die de huid voorziet van positieve energie. Vermindert fijne lijntjes, voorkomt  de vorming van diepe rimpels en verstevigt de contouren. Hydrateert, voedt en herstelt het evenwicht van een gestreste huid. Verbetert de uitstraling en geeft onmiddellijk een ontspannend gevoel. Versterkt de huidbarrière. Bevordert de elasticiteit - verstrakt de gezichtscontouren. Biedt een breedspectrumbescherming. Een Uplift-kuur ondersteunt de positieve resultaten van deze verzorging. Geschikt vanaf de leeftijd 50+, voor een gestreste, doffe, droge en vermoeide huid, met oppervlakkige en diepe rimpels

Ahava Apple of Sodom - Botox zonder naald (75 min): € 80

Apple of Sodom, een natuurlijk alternatief voor Botox. Weg met naalden! Kies voor een resultaat op lange termijn en overweeg AHAVA's nieuwe Apple of Sodom huidverzorgingsgamma.

Het Apple of Sodom huidverzorgingsgamma is een baanbrekend, geavanceerd anti-aging huidverzorgingsgamma dat vele voordelen biedt, geïnspireerd door de intrigerende Apple Of Sodom-plant, afkomstig uit de Dode Zee-woestijn. AHAVA-wetenschappers hebben een exclusieve, rimpelbestrijdende biotechnologie ontwikkeld om de huid te helpen de constante chronische ontstekingen, die de veroudering van de huid versnellen, te beheersen. Het onderzoeksteam van AHAVA produceerde met succes een actief gepatenteerd AoS™️-biotechnologiecomplex, op basis van Apple of Sodom-extract, dat wetenschappelijk is getest en waarvan klinisch is bewezen dat het diepere rimpels vermindert en de huid verstrakt.

Ultimate pRetinol Treatment  (60min): € 80

 
Waarom kiezen voor pRetinol?
 
Retinol klinkt je waarschijnlijk bekend in de oren, het is immers een populair anti-aging ingrediënt waarvan bekend is dat het echt invloed heeft op de veroudering van de huid: het verhoogt de celvernieuwing, stimuleert de collageenproductie en vervaagt hyperpigmentatie.
 
Maar... Retinol heeft jammer genoeg ook negatieve bijwerkingen, zoals overgevoeligheid voor de zon, irritaties, schilfering en het mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap.

Daarom is pRetinol dé oplossing! Het biedt dezelfde voordelen als Retinol, maar dan zonder de nadelen ervan. 
 

Voor zij die zichtbare tekenen van veroudering willen bestrijden: rimpels, verlies van stevigheid en ongelijkmatige teint.

KLEUREN

Wenkbrauwen: € 10

Wimpers: € 17

MANNEN

AHAVA Mineral Energy (60min): € 60
 
Speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Een alomvattende, 1 uur-durende verzorgende behandeling, inclusief diepe reiniging van de poriën en een anti-stress massage.
Intense rehydraterende boost, gebaseerd op AHAVA's krachtige botanische G-force, die het vochtniveau van de huid verhoogt en de huid de nodige compensatie geeft voor de continue dagelijkse stress die ervoor zorgt dat de huid slap en ruw wordt.
De huid wordt krijgt een diepgaande hydratatie en verfrissend, reinigend comfort.

 

Aangeraden als een permanente, maandelijkse onderhoudsbehandeling voor droge, ruwe geïrriteerde huid. Een essentiële behandeling voor mannen die dagelijks scheren, om hun huid opnieuw zacht en gezond te maken.
Geschikt voor mannen van alle leeftijden en met alle huidtypes.

 
AHAVA Mineral Age Control (60min): € 80
 
Speciaal ontwikkeld op maat van de mannenhuid.
Een anti-aging behandeling die de huidfuncties versterkt en tekenen van vroegtijdige veroudering door stress en omgevingsfactoren tegengaat.
De huid krijgt een diepe hydratatie en ziet er merkelijk jonger uit.
 
Geschikt voor mannen met een rijpere en/of droge huid, mannen die bezorgd zijn over veroudering en mannen die dagelijks blootgesteld worden aan schadelijke omgevingsfactoren.

STUDENTEN

Ahava gelaatsverzorging studenten (40 min): € 45

Een verfrissende instant boost voor het gelaat, met de nadruk op reinigen, tonifiëren en exfoliëren, dankzij de Dode Zee-mineralen en modder.
Een perfecte introductie met de krachtige minerale expertise van AHAVA. De perfecte behandeling om kennis te maken met de producten van AHAVA.